‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Sivustomme on paisunut viime aikoina sen verran isoksi, että oli aika jakaa kotonatienaamismenetelmät viiteen päätyyppiin. Siinä kun muilla sivuistoilla neuvotaan pelaamaan pokeria tai ryhtymään suhteellisen hyödyttömään mainosklikkausmetodeihin, me keskitymme tienaamaan rahaa helposti netistä tavoilla, jotka kantavat pidemmälle.

Siinä kun toiset ovat innokkaana perustamassa yritystä, toinen haluaa tehdä pientä sivutuloa koulun tai opiskelun ohessa. Joku toinen ei keksi sitä omaa nicheään ja on valmis hankkimaan valmiin alustan.
Jos sinulla on nettisivu, josta haluat eroon, voimme auttaa sille uuden kodin; välitämme nettisivuja niitä tarvitseville. Saattaa kuitenkin olla niin, että et toivoisit vielä saavasi kerran aloittamis sivuston tuottamaan rahaa. Silloin kannattaa vakavasti harkita pienen sparraussession hankkimista, sillä uskomme, että et ole vielä kokeillut kaikkia keinoja. Autamme sinua löytämään intohimosi tekemiseen uudestaan ja voimme todistaa kuinka jokainen voi halutessaan ansaita netissä rahaa.

Erona ns. huijaussivustoihin me emme myy äkkirikastumista emmekä väitä taloutesi muuttuvan viikossa. Mikäli panostat aikaa vaikka kerran viikossa muutaman tunnin, näet tyypillisesti ensimmäiset tulokset toisen tai kolmannen kuukauden aikana. Pääsääntöisesti tienaamiseksi kutsuttava tulo alkaa usein puolen vuoden kohdalla. Hyvin tehtynä sivusto on muuttunut kauppatavaraksi vuoden kohdalla.

Sen jälkeen voitkin miettiä haluatko siirtyä eteenpäin ja myydä sivuston eteenpäin vai syventää omaa tietämystä ja laittaa isomman vaihteen päälle ja muuttaa aikaisemman harrastuksen päätyöksi.

Ei siis mitään yhden yön ihmeitä tai tajuntaaräjäyttäviä rahavirtoja vaan tasaista listoilta johdettua tekemistä.

Syy miksi olemme niin varmoja onnistumisesta, on se että olemme tutkineet toistakymmentä vuotta niin menestyneitä konsepteja kun niitäkin jotka floppasivat. Ideoista ja rahasta ei ole pulaa maailmassa — niiden oikea käyttäminen ei ole vain joidenkin yksinoikeus.

Tämä oli tällainen intro-kirjoitus.. Varsinainen ponnahduslauta netistä rahaa löytyy täältä