‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Aikoinaan rakensimme majoja käsin, mutta vasta kun opimme rakentamaan työkaluja, kehityksemme nopeutui merkittävästi. Yhtä lailla digitaalisella puolella välineiden vajaakäyttö tai työkalujen hyödyntämättömyys johtaa asioiden sujumattomuuteen ja turhaan tietokoneen käyttöön.

Nykyiset digityökalut nopeuttavat myös kotona tienaamista ja niiden käyttöön annamme mieluusti opetusta. Tässä kuitenkin listaa välineistä joilla saat perusolosuhteet siedettävälle tasolle

Trello

Listoilta työskentely selkeyttää mieltä ja tuo ihanaa aikaansaamisen tunnetta. Lukemattomia tehtävänhallintajärjestelmiä testanneena olemme vakuuttuneita Trellon voimasta. Blogikirjoituksessa täällä, kerromme tarkemmin miten hyödynnämme Trelloa. Ilmaisversiolla pärjää aika pitkälle.

Dropbox

Riippumatta mitä teet tai millä käyttöjärjestelmällä, tärkeiden (lähtökohtaisesti kaikkien) tiedostojen säilytys Dropboxissa varmistaa sen, että se mitä tarvitset, on aina saatavilla olit sitten tietokoneella kotona tai tien päällä. Tai jos koneesi sattuisi hajoamaan, et menetä hengentuoteitasi. Vai olisitko tänään valmis menettämään kaikki tietokoneesi tiedostot? Dropbox on 2G:aan asti ilmainen, mutta Teran saa jo kympillä kuussa.

Google Analytics

Jos et tiedä minkälaista liikennettä sivullasi on, sinun on aika vaikea seurata markinointi ja muiden toimenpiteiden vaikutusta. Tämäkin on ilmainen ja oikeastaan välttämätön työkalu.

Leadfeeder

Kun Google Analyticsin työkalu ei riitä, saatat haluta tietää ihan tarkkojen yritysten nimiä, ketkä vierailevat sivustollasi. Tällöin on aika ottaa alle suomalaisen yrityksen kehittämä Google Analytics rikastaja. Sen nimi on Leadfeeder

Leadpages

Olet ehkä kuullut, että landing-sivut ovat lähes pakollisia markkinoinnissa. Näiden teho on huikea verrattuna tavalliseen nettisivuun ja ne voivat kätevästi toimia nykyisen nettisivun ohessa sisältäen kuitenkin tärkeitä A/B-testausmenetelmiä ja kaikkea ammattimaista helposti käytettävässä paketissa.

Hosting www-sivuille

Hosting-yrityksissä on eroja. Jos haluat suomenkielistä palvelua, kannattaa tilata palvelua Aitoasta. Jos englanti ei ole ongelma, suosimme Sitegroundia poikkeuksellisen hyvän asiakaspalvelun ja merkittävästi muita paremman hinta-laatusuhteen vuoksi. Täällä www-sivujen tila alkaa muutamasta eurosta kuussa.

Yoonla
Oppimisalusta digimarkkinointiin. Asiat käydään tiivissä setissä ja mikäli otat käytännössä maksuttoman VIP-paketin (sitoudut tässä vaihtoehdossa Yahoon 10€/kk hosting-palveluun vuodeksi) saat lisäksi Yoonla-systeemin maksuttoman asennuksen omalle kotisivullesi. Tämä on kätevä paketti, jos haluaa edetä nopeasti nettitienaamisessa. LIITY OPPIMISPOLULLE ILMAISEKSI TÄSTÄ!

Getresponse

Olet joskus saattanut saada automaattisesti sähköpostia, kun liityit johonkin palveluun / spostilistalle. Tällä on tyypillisesti lukijaa aktivoiva vaikutus minkä vuoksi pystyt saamaan lähes ilmaiseksi enemmän lukijoita nettisivullesi tai myyntiä tuotteellesi. Getresponse sisältää integraatiot vaikka mihin palveluihin.