‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Valmis systeemi tienaamiseen

Sinulle, joka et jaksa kirjoittaa blogia, tehdä videoita tai ylläpitää kotisivuja. Valmis pohja ja ohjeet tienaustunnelin käyttöön. Saat tämän helpon keinon käyttöösi puolessa tunnissa ilman liittymis- tai kk-maksuja.

Mikä on Yoonla?

Voin ilolla kertoa Yoonlasta. Moni teistä kaipaa valmista systeemiä, jolla aloittaa tienaaminen netissä. Kovin moni samankaltainen affiliate-systeemi on joko hankala ottaa käyttöön tai vaatii kohtuutonta vaivaa käyttöönotossa tai ylläpitämisessä.

Yoonla ei ole ainoastaan helppo ottaa käyttöön vaan siinä on lisäksi hyvä konversiosuhde eli sivulletulijat todella rekisteröityvät palveluun. Tässä palvelussa on sekä hyvä tukipalvelu että oma facebook-ryhmä. Mikäli jostain syystä käyttöönotossa tulee pulmia, olen valmis vastaamaan.

Mikä mukavinta, Yoonla sisältää myös täysin relevanttia koulutusaineistoa, joka hyödyntää sinua ylimalkaan nettimarkkinoinnista.

Paljonko tällä voi tienata ?

Jos teet tästä täysipäiväisen työn itsellesi, tulet ennen pitkää tienaamaan suomalaista keskituloa. Jos teet tätä satunnaisesti tienaat satasia kuten minä. Mutta tekemättä yhtään mitään, tuskin tienaatkaan mitään.

Nauhoitin aiheesta podcastin ja jatkossa tarjolla myös webinaareja aiheesta.

Perusajatuksena rekisteröidyt palveluun, jätät affiliate-hakemuksen sekä ryhdyt mainostamaan linkkiä, jonka kautta sinä saat tuloa kun ihmiset ottavat palvelun käyttöön. 

Heräsi sinulla mitä tahansa kysymyksiä, vastaan sinulle, kun liityt sposti-listalle

Muista myös, että vaikka järjestelmä on helppo ottaa käyttöön, vaattii se aluksi hieman työtä, että ihmiset päätyvät juuri sinun affiliate-linkkiin.

 

Rekisteröi itsellesi ilmaiseksi puoliautomaattinen tienaustunneli heti tänään!