‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Tienaa kotona.info uudistuu jälleen.  Lähdemme palvelemaan yleisöä entistäkin monipuolisemmin. Jos tähän saakka olemme jakaneet makupaloja ja idean poikasia tulemme rakentamaan tästä monipuolisen, mutta selkeän sivuston jonka yhteisen nimittäjän on kotona tienaaminen.
Todettakoon heti alkuun, että koti ei tarkoita ainoastaan neljän seinän sisällä tapahtuvaa toimintaa, vaan esimerkiksi kotiseudulla työskentelyä. Toisaalta toisille koti on siellä missä sydän, joten tulemme keräämään tänne myös tienpäällä tienaajia. Ihmisiä jotka reissaavat ympäri maailmaa ja saavat elantonsa bloggaamisella, valokuvaksella tai jollain muulla toiminnalla kuin tukilakkoja täyttämällä tai kasista neljään työllä. Edelleen joillakin on harhakäsitys siitä että vaihtoehdot ovat päivätyö tai työttömyys, vaikka suurin osa uudesta työstä syntyy jonnekin noiden käsitteiden välimaastoon.

Avaamme syksyllä palvelunumeron, keskustelupalstan sekä rekrytointivälineen, jota kautta voit saada mikrotyötä tai jopa perinteisen työpaikan. Emme myy mitään, vaan tämä sivusto keskittyy jakamaan informaatiota. Sitä vastoin tienaakotona.fi tulee tarjoamaan palveluita joita käyttämällä tienaaminen nopeutuu. Laitamme oman kortemme tekoon työllisyyden lisäämiseksi javerkotamme muihin tahoihin, jotka auttavat sinua uralla eteenpäin.

Aiheesta löytyy podcast:  osa1 ja osa2