‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Koska olet todennäköisesti liittynyt tälle listalle osin siitä syystä, että kuulisit vinkkejä miten kerätä helposti rahaa. Vaikka pääpaino onkin henkilökohtaisessa polussa ja sen tukemisessa, tykkään välillä antaa yleispäteviä vinkkejä. Tosin tämäkin vaati, että harjoitat kuvien ottamista; kenestä tahansa voi tulla mestari, eikä Foapissa tarvitse olla ammattilainen – tyyli riittää.

Tämä palvelu on vähemmän välineurheilua kun moni kuvapankki, joka välittää kuvia, väistämättä pärjäät paremmin, mikäli sinulla ei ole sitä aivan halvinta vanhaa älypuhelinta. Oman puoleni olen kännyköissä valinnut ja se saattaa huokua useimmista podcasteista 😉

Toki voi olla ovela ja ottaa oikealla kameralla kuvat, siirtää ne pilvipalveluun, käsitellä ne tyylikkäiksi ja  sen jälkeen ladata ne Foappiin 😀

Yhtä kaikki, appi on yhtä helppo ladata ja rekisteröidä kun mikä tahansa moderni palvelu. Mistä tiedät vaikka äsken ottamasi maisemakuva tuottaisi sinulle passiivisesti niin paljon, että voit seuraavaksi päivittää välineistön ammattimaisempaan suuntaan jolloin voit ottaa vieläkin myyvempiä kuvia.

Ei kannata masentua, vaikka kuvat eivät heti tekisi kauppansa – monipuoliset tägit ja runsaasti tarjontaa niin kyllä joku osuu ja uppoo. Muista myös palvella yhteisöä ja osallistua itse kuvien arvointioprosessiin.

Ensi kerralla tulen kertomaan mitä koin Suomen (ellei koko maailman) mielenkiintoisimmassa business-tapahtumassa, Nordic Business Foorumissa. Näytän suorastaan kuumottavia esimerkkejä, missä AI on jo nyt ja miksi sinunkin pitäisi olla kiinnostunut lohkoketjuista.

Näistä tein podcastin, jonka julkaisen seuraavassa artikkelissa.