‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Oletko kyllästynyt video-oppaisiin, jotka jättävät kylmäksi?

Kaipaatko henkilökohtaisempaa otetta. Mentoria, joka vie perille.

Haluatko maksutonta valmennusta?

Tämä ei ole videokurssi vaan käsin parhaista mentelmistä sinulle poimittu valmennus, jossa saat myös henkilökohtaista neuvontaa..ilmaiseksi. Käsityöläisyys tulee siitä, että olen valmis ottamaan muutamia teistä mentorointiin, jonka myötä 100 päivän sisällä aloittamisesta olet saanut enemmän virtaa pyttyyn ja tilille vähän tuohta. Miksi olen niin varma? Koska opetan asioita, joista väistämättä tulee tienestiä ja vastineeksi tästä palveluksesta pääset suorittamaan helppoja tiedonentsintätehtäviä internetistä tai ihan vaan asioiden listaamista.  

Tarvitsen erilaisissa projekteissa erillaista vaihtelevaa apua, joka on helppo tehdä, mutta auttaa jossain osaa jotain projektia. Voit saada vaikka tehtäväksi listata x-tyyppisiä yrityksiä, jota löydät internetissä. Tai etsiä taiteilijoita ja lähettää heille sähköpostia. Tai saatan pyytää sinua vaikka testaamaan mobiiliapplikaatioita. 

Kun tähän saakka olet odottanut jotain merkittävää signaalia kohentaa talouttasi, se voisi olla tässä!

En ole siis salaa myymässä mitään palvelua vaan koen, että löydämme balanssin sen välilllä kuinka paljon ammennan tietoa ja opastusta ja minkä verran saan vastineeksi työsuoritteita. Ilman balanssia tässä ei olisi mitään järkeä.

Tulet saamaan räätälöityä koulutusta siitä miten tienaamista voi kehittää ja teemme myös käytännön harjoituksia. Tulet saamaan toimivia ja testattuja menestyksen kaavoja käyttöösi, mutta toisaalta sinulta edellytetään tahtoa sitoutua prosessiin.  Valmennus sisältää monipuolista tukea ja ratkaisuja, joiden avulla pystyt keskittymään paremmin nykyhetkeen, vähentämään turhaa ajankäyttöä ja turhaa rahantuhlausta, saat ajatuksia ja inspiraatiota ei ainostaan kääntää talous vaan koko elämä aivan uudelle tolalle.

On aika antaa takaisin hyvää, mitä maailma on minulle tuonnut.

Mutta – tässä on ehtoja. 

Koska teen tämän maksutta, määrittelen missä välineessä ja missä muodossa apu tulee. Valmennusta tai opastusta ei tehdä sähköpostilla. Tehtävälistat tulevat Trello-palveluun, joten jos et ole halukas rekisteröitymään sinne (maksuton versio) tai esim. Slack-kommunikointialustaan, tiemme eroavat tässä kohtaa.

En ole valitetavasti kirjoittamassa sinulle sähköpostia tai käymässä asioita läpi whatsapin avulla.

En myöskään voi ottaa koulutukseen kovin montaa saman aikaisesti — slotteja saattaa vapautua myöhemmin tai sitten ei; tämä kun on täysin vapaaehtoista palvelua, en voi luvata tekeväni tätä tässä muodossa loppuelämääni.

Jos olet etsinyt uutta suuntaa elämääsi ja vihdoinkin jotain konkreettista polkua pois taloudellisesta ahdingosta, aloita täyttämällä tämä lomake. 

Mikäli et jaksa rekisteröityä uusiin palveluihin, uhrata vähintään 5h viikossa itsesi kehittämiseen tai ole halukas keskustelemaan tilanteen kohentamisesta, ei kannata vaivautua. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää koulutuksesta, sinulla on toki siihen oikeus — vaikka ohessa olevan chat-palvelun avulla tai lähettämällä kysymyksesi yläpalkissa näkyvään sähköpostiin. Samasta paikasta löydät myös puhelinnumeron.

Yleensä koulutuksen käyneet tienaavat tuhansia euroja pelkästään tätä kautta tulevien keikkojen kautta, minkä lisäksi toiset ovat perustaneet firmoja ja verkkokauppoja nähtyään kuinka helppoa (teknisesti ottaen) asiat ovat. Eivät ne tietenkään ole kaikilta puolilta helppoja — esim. uusien tapojen omaksumisessa menee toisinaan pidempään, mutta minulla on malttia nähdä se muutos, minkäli haistan toisessa halua kehittyä.

Koulutukseen kuuluu one-to-one-sessiot, jonka myötä käymme läpi koulutuspolkua sekä muuta kehittymistä. Teemme selkeät tavoitteet ja seuraamme niitä. Emme tee tavoitteita, jotka eivät edes tunnu tavoitteilta, emmekä tee tavoitteita, joiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta.

Kerralla ei ole tarkoitus kaataa oppia saavista vaan opettaa sinut säännöllisyyteen, jonka myötä uudet tavat muodostuvat voittaviksi ruutineiksi, jota pelastavat silloinkin kuin mieli on heikko.

Tämä on taatusti paras tarjous, jota minulla koskaan on näiden vuosien aikana tällä listalla ollut.  Olisin voinut laittaa paketille kovan hinnan ja huomata, ettei suurimmalla osalla ole varaa ostaa sitä. Ilmaisuuden ongelma toisaalta on se riski, ettei sitä tule arvostaneeksi.

Senpä vuoksi kulutan tässä aluksi aikaa pohjustaakseni, että ilmaisuus koskee vain rahaa, mutta mikään arvokas ei tule ilmaiseksi. 
Voit onnitella itseäsi, jos edes jaksat täyttää lomakkeen — monille sekin on aivan liian pitkällinen ja homma jää kesken.

Niin on tarkoituskin. Tarkoitus on, että todella haluat tähän valmennukseen — enkä kuitenkaan ole rakentanut mitään kovin merkittävää muuria sen eteen. Ei haastavia testejä tai koulutusvaatimuksia, sillä tässä hommassa pärjäämisessä tärkeintä on halu olla valmiina sekä auttamaan, että ottamaan apua vastaan. Vaatimus on todellakin molempiin suuntiin — kovin usein ihmiset jotka kaipaavat enemmän rahaa, ovat yllättävän haluttomia edes tilastoimaan rahankäyttöään tai käytännössä oikein tekemään asialle mitään.

Toiset haluaisivat varman työpaikan ja päivittäin takuupalkan. Niitä en välitä tällä hetkellä, mutta töitä on tarjolla sen sijaan tasaisesti.

Toiset kirjoittavat yhden lauseen kysymyksen, mutta eivät malta varata kalenterista aikaa tälle kehittymiselle. Minulla ei ole valtaa kalenteriisi, mutta minulla ei olisi näitä mahdollisuuksia, verkostoja ja elämää, jos en olisi hallinnut sitä tehtävälistojen ja kalenterin avulla — ei sen orjuuttamana vaan ohjaamana. Se ei poista sitä, että on hyvä voida hakeutua  myös flow-tilaan; sen ei tarvitse tarkoittaa velvollisuuksien laiminlyöntiä tai itsensä unohtamista. Käytännössä se tarkoittaa, että kun lähdet tähän prosessiin, varaat kalenteristasi siihen aikaa. Siihen en ota kantaa tapahtuuko se aikaisin aamulla, keskellä päivää vai yötä. Ja vaikka peräänkuulutan säännöllisyyttä, sen ajan ei ole pakko olla joka kerta samaan aikaan.

Vaikka kävisi niin, että saan vaikuttamaan tämän liian vaikelta, en harmistu siitäkään… mun kun ei ole pakko luopua yhtään enempää ajastani kuin on välttämätöntä. Koen kuitenkin välttämättömänä jakaa kaikkea sitä mitä olen erilaisista seminaareista, online-kursseista ja lukuisista elätyistä projekteista ja hankkeista olen oppinut. 

Tulet saamaan lahjakortteja, kursseja, oppaita, henkilökohtaista neuvontaa, ilmaisen domainin sekä lukuisia menetelmiä miten netissä voi tehdä rahaa. 

Olen suoraan sanottuna myös aika innostunut, koska olen varma, että joku haluaa juuri nyt muuttaa sitä kuvioita, jossa tällä hetkellä on. Sinä joka haluat tarttua tilaisuuteen, tee se heti, sillä en myöskään voi olla varma missä kohtaa suljen ovet tähän harvinaislaatuiseen valmennuskokonaisuuteen.