‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Tienaa kotona -sivusto täytti syyskuussa kolme vuotta. Alunperin hakukoneoptimoinnin kokeilusivusto on toiminut milloin tekniikoiden harjoitusalustana, milloin affiliate-systeemien houkuttelualustana. Sittemmin maksavia asiakkaita on alkanut ilmaantua yhä enemmän ja etenkin niitä, jotka ovat hyvin lähellä ostamista, sillä haluavat nopeasti rahaa netistä.

Osa heistä väsyy etsimään lukuisia eri keinoja ja osa yllättyy siitä, ettei tämä Suomen suosituinkaan sivusto tarjoa tikkaria suoraan suuhun, vaan jotain pitäisi tehdäkin. Noh.. työpaikkoja on monenlaisia, mutta tällä hetkellä työpaikat jotka tarjoavat kiinteän kuukausitulon jopa tekemättä mitään, löytyvät muualta.

Sitten on heitä, jotka olisivat valmiit antamaan aikapanoksensa ja ymmärtävät ettei palkinto odota heti, mutta varmuudella tulee kun tarpeeksi sen eteen työskentelee. Ei raatamalla, ei hampaat irvessä, ei väkisin mitä sattuu. Vaan tuloksellista toimintaa johdettuna prosessina. Tehtävälistat apuna, mentori tukena.

On meillä tuntitöitäkin tarjolla tai palkkioperusteisia, joissa pienet onnistumiset palkitaan pienesti ja isot suorastaan kohtuuttomasti. Kyllä me koulutamme tehtävään ja saa meille soittaakin.

Etsimme oma-aloitteisia assistenttejä sekä yritysmyyntiin soveltuvia henkilöitä. Ei siis puhdasta provisiota, vaikka sellaisia pestejä meillä onkin eniten. Aivan parhaimmisto päätyy ennen pitkää myös kk-ansiolliseksi ja voipa joku teistä jonain päivänä päätyä tienaa kotona -sivuston ylläpitäjäksikin.

Olin melkein unohtanut, että meillä on paljon valmiita asiakkuudesta kiinnostuneita tahoja, joita emme yksinkertaisesti ole ehtinyt ns. klousata eli saattaa loppuun. Kivempi tilanne se on myydä kun ei joudu ihan alusta asti aloittamaan.

Matkoillekin pääsee kun tarpeeksi jaksaa hommia tehdä.

Mistä työstä kyse? Noh.. töitä on niin monenlaisia eri tarpeisiin, että parempi, että esittelet itsesi tätä kautta.