‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Keskitymme jatkossa tuomaan enemmän rahaa netistä – helposti se ei tapahdu jatkossakaan, mutta sillä on selkeä suunta. Osallistumalla kursseille tai hankkimalla henkilökohtaista neuvontaa näet selkeästi mitä kotisivujen tekeminen ja niiden markkinointi käytännössä vaatii. Saat selkeitä ohjeita, jotka on sovitettu juuri sinun tarpeisiisi.

Laadimme sinulle oman etenemispolun, jolla saat jatkuvaa tukea.
Ei enää yksin puurtamista useiden erilaisten ehkä rahaa tuovien amerikkalaisten palveluiden äärellä vaan kotimainen vaihtoehto verkkotienaamiselle.
Tätä kautta saat apua ideasi viemiseksi toimivaksi tuotteeksi tai palveluksi, jolla on maksavia asiakkaita. Ohjaamme sinut tarvittaessa oikeille oville, mikäli tarvitset rahoitusta hankkeesi saattamiseksi maailmalle.
Tulemme siirtämään arkistoon vanhan tienaa kotona sivuston aineistoa. Uskomme uudistuksen palvelevan paremmin niitä jotka haluavat tosiaan tienata kotona ja teemme pesäeroa niihin helposti rahaa netistä palveluihin, joissa usein ainoa päämäärä on saada ihmisiä rekisteröitymään palveluun.
Tarjoamme erilaisia ratkaisuja kotona tapahtuvalle ansaitsemiselle, mutta kaikkia niitä yhdistää se, että niiden toimivuus on testattu Suomessa.
Kauttamme saat myös palveluita, joilla voi ostaa sivujasi kävijämääriä, parantaa omaa työ tehokkuutta ja hyvinvointia sekä tuoda rahallista säästöä ja vähentää stressiä.
Tämä toimii lähinnä silloin kun kykenet sitoutumaan projektiin, nettisivun tai mikroyritykseesi. Mikäli et aivan tiedä mitä monista ideoistasi haluat toteuttaa, voit tilata meiltä maksuttoman kartoituksen tai syväanalyysin valmiilla toimintasuunnitelmalla hintaan 290€.
Rahattomuus ei ole este, sillä annamme palveluillemme maksuaikaa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, mikäli olet päättänyt tienata verkossa, mutta et vielä tiedä miten se tehdään.