‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Nämä ratkaisut soveltuvat niille, jotka eivät etsi työtä tai halua yrittäjiksi.

Lista täydentyy sitä mukaan kun menetelmiä saadaan testattua. Emme suosittele mitään, mitä emme itse ole saaneet toimimaan.
Järjestys vastaa suunilleen niiden vaativuutta — helpoimmat on esitely alussa ja enemmän aikaavievät lopuksi.

Tienaa 5€ kahdessa minuutissa

Streettalkerissa kohtaa palkkion määrä mukavalla tavalla vaivaan nähden. Saat puhelimeesi nopeita kyselyitä ja saat jokaisesta 5€ lahjakortin. Tähän tuhraantuu selvästi vähiten aikaa kun verrataan sitä muihin netissä oleviin kyselyihin. Huonona puolena mainittakoon, että kyselyiden vastauspaikat täyttyvät nopeasti. Mikäli et heti ehdi reagoida saamaasi tekstiviestiin, vastausmahdollisuus sulkeutuu jo saman päivän aikana — toisinaan saman tunnin aikana..

Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!

Tienaa enemmän kyselyillä

Yksi yleisimmistä tavoista tienata kyselyillä, on rekisteröityä tähän palveluun –>Perusvastaamisella keräät pisteitä ja silloin tällöin saat lahjakortteja.. mutta entäpä jos voisit saada niitä enemmän. Ota yhteyttä, niin kerromme miten.

Tienaa lahjakortteja katsomalla videoita

Tienaa kotona-sivuston rakentama palvelu, jossa katsot videoita ja keräät pisteitä, jotka voit muuttaa lahjakorteiksi. Lisäksi joka kuukausi arvotaan yllätyspalkintoja. Palveluun rekisteröidyt tästä. Lahjakortit voi tarvittaessa myös myydä jolloin tienaamisen voi muuntaa euroiksi.

Tienaa sijoittamalla mainoksia omalle kotisivullesi

Google ei ole ainoa joka tarjoaa kotisivujen monetisointia. Jos haluat useammin rahaa tilillesi, rekisteröidy tästä ja ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!
Tradetrackerin rahat voit ohjata myös erilliselle Holvi-tilille, jolloin voit rytmittää satunnaiset tulot esim. niille kuukausille, kun et halua nostaa yhteiskunnan tukia tai tulosi ovat muuten alhaiset.

 

Lainaa firmalle?


bitbond small business loans

Kyllä. Voit hakea Bitcoin-muotoista lainaa Bitbond-sivustolta. Mikäli sinun tarvitsee muuntaa lainasumma euroiksi, käy se kätevästi täällä. Netin halvin pre paid luottokortti, jonka voi hakea myös virtuaalisena versiona (netissä maksamiseen).

Treamer applikaatiolla keikkatyötä omalta paikkakunnalta

Lataa applikaatio Treamer ja ota vastaan keikkatyötä. Luo profiili ja täydennä tulojasi auttamalla muita.

Tienaa omalla nettisivulla

Autamme sinua löytämään helpon tavan tehdä nettisivun joka kerää liikennettä ja jonne sijoitamme seuraavan elementin ja voit

ansaita rahaa verkkosivuiltasi!

Olisiko sinusta esiintyväksi taiteilijaksi?

Jätä ilmoitus Ikuisia Hetkiä -palveluun ja voit saada keikkatarjouksen. Muista antaa tarvittavat taustatiedot ja paketoi esityksesi helposti ostettavaksi tuotteeksi.

Vuokraa huoneesi päiväksi ja tienaa taskurahaa

Airbnb ei ollut ensimmäinen netissä vuokrahuoneita matkustajille välittävä palvelu, mutta he tekivät sen tyylikkäästi ja tuovat asiakaspalvelun aivan uudelle tasolle. Rekisteröityminen on maksutonta. Kannattaa panostaa valokuviin sekä vuokrattavan huoneen / asunnon esittelytekstiin, mikäli mielii saada sen vuokrattua.
Hauska harrastus, jossa tapaa ihmisiä ja saa mukavaa sivutuloa.

Vuokraa tarpeeton varastotilasi

Vint tekee varastojen Airbnb:t! Suomalainen startup, joka tuo helpotusta yhä kiihtyviin varastomarkkinoihin. Ala ollut jo vuosia kovassa nosteessa ja tämä palvelu tuo yksityisiltä yksityisille mahdolliseksi vuokrata tarpeettoman kellaritilan, autotallin tai muun varaston halukkaille vaivottomasti.

Clickbank – pitkäikäinen ja luotettava affiliate tuotteiden aarreaitta

Clickbank on yksi maailman suurimmista affiliate sivustoista. Etsi ns. parhaiten konversiota tuova tuote ja mainosta omalla sivustollasi tai käytä valmiita mainospohjia ja jaa niitä. Tehokkaimmat toisten tuotteita mainostavat ihmiset tekevät tällä hyvää tulosta, mutta käyttö vaati perehtymistä ja englanninkielentaitoa. Kysy meiltä vinkkejä Clickbank-uran aloittamiseksi. Mikäli Clicbankin amerikkalaisuus häiritsee Maxbountyn kautta löydät myös mainoksia Suomalaisille.

Sijoita mainos sivullesi

Tee tienestiä sijoittamalla mainospaikka nettisivullesi.
Ota yhteyttä ja kysy miten tuolla voi tehdä vielä enemmän.