‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Tienaa kotona rahaa ABC – tienaamisen kolme kohtaa

 

A. Varaa aikaa tienaamiselle

 

Suhtaudu tähän kuten opiskeluun tai työntekoon. Jatkuva eri ideoihin välillä pomppiminen ei tuota tulosta eikä satunnainen surffailu tuota rahaa. Valitse optimaalisin päivä ja vuorokauden aika, jolloin voit keskittyä kotona tienaamiselle. Sen jälkeen tee kaikkesi, että sinua ei häirittäisi ja voisit syventyä tapaamme toimia (notifikaatiot pois, ovi kiinni, verensokeri kunnossa jne). Voimme osoittaa polkujemme hedelmät vain jos olet valmis pitkäaikaiseen ja säännöllisesti toistuvaan työskentelyyn. Ymmärrän, että sinua saattaa hermostuttaa, jos talous on tiukalla ja jostain pitäisi saada lisätuloja pikaisesti. Sinun ei tarvitse kuitenkaan odottaa kuukausia, jotta näkisit ensimmäiset oivallukset ja siitä syntyvät tulokset. Helppoa rahaa netistä ei ole menetelmämme vaan molemminpuoliseen luottamukseen perustuva pitkäaikainen kumppanuus.

  

B. Valitse menetelmä

 

VAIHTOEHTO NUMERO 1 – Oma tuote / palvelu / sivusto rahan tuojana

 

luottotiedottomalle rahaaToivomme, että löytäisimme yhdessä sinulle mieluisan ja uniikin tulokulman, jolloin sinun ei tarvitse edes ajatellu olevasi osana kilpailua, jos osaat päästä siitä ulos! Voit toimia niin yksityishenkilönä kuin yrittäjänkin. Soita meille niin löydetään sinulle sopiva palvelu tai tapa saada tienestiä kotona, eikä sen tarvitse liittyä edes internettiin mitenkään! Paitsi siinä mielessä, että teemme asialle kuin asialle ns. verkkopresenssin, jolloin ihminen/asiakas/artisti/käsityöläinen/rakennusmies/lakimies/kokki… saa keskittyä juuri siihen, missä hän haluaa olla paras.

 

KERRO ITSETÄSI, JOTTA VOIMME TOTEUTTAA UNELMASI !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAIHTOEHTO NUMERO 2 – Valmis pohja tienaamiseen

 

Nyt ei mennä mihinkään yön yli rikkaaksi-tarinoihin vaan ihan tylsään liikenteenohjaamiseen. Tai ei sen tarvitse olla tylsää, mutta tässä vaaditaan sitoutumista ja samojen asioiden toistoa. Tehtävänäsi on nimittäin ostaa tai hankkia muuten kiinnostuneita ihmisiä asian X ympärille, joka maksaa siitä, että toit näitä kiinnostuneita ovelle.
Tapoja ja väyliä on ihan tolkuttoman monta ja olen testaillut niin monta sataa erilaista, että voin sanoa, että minulla on tarjolla sinulle mielekkäitä järjestelmiä tarjolla.
Eräs kiintoisa vaihtoehto on Getvaluableleads , jossa saat varmoja liidejä joka päivä 100kpl. Näille voit myydä mitä haluat tai kutsua itse My Lead Geniin. Varmin tapa saada sähköpostilistalle nopeasti jäseniä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAIHTOEHTO NUMERO 3 – Tekisinkö sittenkin töitä työntekijänä?

 

Tässä sinun ei tarvitse pyörittää liidiautomaatteja ja muita härpäkkeitä, joita affiliate-automaattien ylläpitäminen edellyttää. Sinun ei myöskään tarvitse tuottaa koko aikaa jotain eri puolelle internettiä erilaista sisältöä (joskin sellaisiakin työpaikkoja meillä on tarjolla).
Tämä vaihtoehto on niille, jotka haluavat yksinkertaisesti ajastaan/vaivastaan korvauksen.

 

Tuntipalkka tulee kyseeseen tehtävissä, jotka eivät suoranaisesti tuota, mutta niiden suorittaminen on välttämätöntä. Palkkioperusteena voidaan ajatella vaikka esimerkiksi vastattua asiakaspalvelupuhelua. Provisioon vaikuttaa luonnollisesti halu kehittyä myyjänä.
Myös näiden yhdistelmiä voidaan harkita.

 

Palkkausmalleja on karkeasti ottaen siis kolme.

 

  1. Teet töitä tuntipalkalla – Näitä töitä on usein vähemmän kun vaihtoehtoja 2 ja 3
  2. Teet töitä palkkiokohtaisesti – Tässä saat sovitun palkkion sovitusta työstä kuten puhelimeen vastaamisesta.
  3. Teet töitä provisiopalkalla – Tässä saat provision yritykselle tuomastasi myynnistä.

 

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ !

 

C. Ota opas matkallesi

 

 

Kaikki ymmärtävät, että huippu-urheilijoilla on valmentajat. Huippumuusikoilla on managerit ja sen sellaiset. Ajattelitko sinä pärjätä ilman jota kuta, joka on tietenkin tehnyt virheitä ja tuhlannut aikaa turhuuksiin? Olemme valmiit auttamaan sinua sillä nopeampi tulosten saaminen innostaa sinua jatkamaan ja tiedämme, että kun voimme osoittaa sinulle ensimmäiset eurot, janoat lisää palveluitamme. Meidän on puolestaan on mahdotonta perustella olemassaoloamme, jos emme onnistu sinua tienaamaan netissä rahaa ja kehittymään modernien työkalujen hallinnassa.

 

Vastaamme mieluusti sähköposteihin sekä muihin yhteydenottoihin, jos sinua jäi askarruttamaan mitä sinun kannattaisi tehdä juuri nyt. Jos et halua aikailla vaan siirtyä suoraan toimintaan, älä jää yksin vaan soita ja kysy neuvoa ja tai jos haluat heti hypätä todellisten tekijöiden joukkoon, osoita siitä hankimalla maksulliseen ja tulokselliseen valmennukseen. Ota opas matkallesi ja menestyt!

 


 

Nyt ainutlaatuinen tienaa kotona -valmennus,

 

jossa RAHAT TAKAISIN TAKUU!

 

VARAA MAKSUTON TUTUSTUMINEN TÄSTÄ

 


 

 

Haluaisitko ehkä sittenkin yrittäjäksi?

 

Entä, jos minulla on idea, mutta ei rahaa sen toteuttamiseen? Mikäli perustat yrityksen, voit hakea lainaa esim. täältä. Kyseisessä lainanhakualustassa ei merkitse edes luottohäiriömerkintä Suomessa, sillä luotettavuutta arvioidaan muilla tavoilla. Rahaa on kuitenkin mahdollista saada monella muullakin tapaa. Ei haittaa vaikka et osaisi koodata tai hakea rahoitusta. Tämä on toki hidas ja epävarma tie, mutta parhaimmillaan erittäin palkitseva. Jos idea on hyvä, voimme tuottaa sinulle palvelun, aplikaation tai nettisivun ja etsiä sille rahoitusta. Tuotamme jatkuvasti uusia liiketoimintakonsepteja ja meillä on myös valmiita liiketoimintakonsepteja, jotka tarvitsevat tekijöitä.

 

Meillä on tarjolla erilaisia palveluita ja työkaluja joilla voimme kirkastaa oman visiosi, joka loistaa kirkkaana internetissä. Mitä kapeampi kohderyhmä, sen helpompi verkossa on pärjätä!

 

P.S. Mikäli et ole vielä valmis ostamaan valmiita nettitienauspaketteja, voit katsoa ilmaisia vinkkejä kotona tienaamiseen

 

autonvaraosastore.fi