‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Ajatus kurssimuotoisesta opetuksesta on virinnyt jo pitkään. Kun käy läpi riittävän monta kertaa asioita yksilöopetuksena, hiipii ajatus, että entäpä jos voisin kerralla käydä nämä asiat läpi hieman useamman kanssa. Lisäksi tämän tyyppistä kurssia ei ole ollut tarjolla lähiopetuksena, joka on kuitenkin monelle mielyttävämpi ja mahdollistaa perusteellisemman asioiden käsittelyn sekä myöskin mieleenpainuvammalla tavalla.

Ensimmäisen kurssin kävijät saavat tämän hävyttömän edulliseen hintaan ja toivommekin sen vuoksi, että löydämme kursin kävijöistä mahdollisimman monta, jotka voivat suositella kurssia eteenpäin. Hinta on oikeastaan naurettava ottaen huomioon, ettei tällä rahalla saa välttämättä edes vuoden nettisivun ylläpitoa saatika sitten yksilöllistä nettitienaamis sparrausta. Helposti tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, ettei sinun tarvitse poistua kotoa tai tarttua puhelimeen tai tehdä fyysisesti raskasta työtä, mutta ns. ilmaiseksihan tässä elämässä ei tule mikään, joten kyllä – töitä on tiedossa, mutta ohjatusti ja sopivassa suhteessa siihen kuormaan, jonka voit kestää.

Myönnämme kurssille rahat takaisin takuu — mikäli et onnistu tienaamaan kurssista maksamaasi summaa vuoden sisällä palautamme rahat !

Kurssin aikana opitaan mm:

– miten luodaan tyylikäs nettisivul lähes ilmaiseksi

– miten hakukoneoptimointi toimii ja miten sitä ei ainakaan kannata tehdä

– miten Google maksaa sinulle sivujen kävijöistä – miten kävijöitä saa lisää

– miten ostaa klikkauksia edullisesti

– oman tuotteen hiominen myyntikuntoon tai valmiin affiliate tuotteen myyminen

– miten tehostat ajankäyttöä niin että se näkyy pankkitililläsi jo kuukauden päästä

– miten kasvattaa vaatimaton tulovirta oikeaksi liiketoiminnaksi

 

Opetus tapahtuu Helsingissä lähiopetuksen, mutta koulutusta voi myös suorittaa etänä. Mikäli sinulla ei vielä ole kotisivua teemme sen kurssin aikana. Sinulla ei tarvitse olla teknistä osaamista vaan ainoastaan motivaatio työstä nettisivua pitkäjänteisesti.

 

Varaa paikkasi tästä !