‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Tienaa Kotona applikaatio!

Jokin aika sitten kerroin teettäväni Tienaa Kotona yleisölle oman applikaation. Eikä aikaakaan kun ensimmäinen versio on jo valmis Google Play Storessa! Applikaatiolla voit voittaa erilaisia palkintoja ja lahjakortteja. Voin vakuutaa, että ahkeruus palkitaan. Sovelluksen voit vaikka kaivaa esille kulkuvälineessä tai sitä odotellessa, parturissa tai jonottaessasi jonnekin.
Kuuntelemalla podcastin saat tietää erikoismahdollisuudesta. Samalla taustoitan kyseistä projektia hieman tarkemmin.
Lataaminen kun ei maksa mitään, kannattaa se tehdä heti!
Miksi tätä ei ole saatavilla iPhonelle?
Androidille kehitystyön tekeminen on suoraviivaisempaa ja myös edullisempaa minkä vuoksi aloitimme Android-versiosta. Myöhemmin tulen toki palvelemaan iPhonen omistajia, koska itsekin olen sellainen.
Ja ilman muuta — kaipaan palautetta ja kehitysideoita kyseisestä tuotteesta; niitä voit antaa vaikka vastaamalla tähän spostiin.
Tulemme joka tapauksessa kehittämään tätä eteenpäin ja tulevaisuudessa löydät applikaatiosta suoraan tienaustapoja sekä sisältöä, jota Tienaa Kotona-sivustolla muutenkin esitellään. Ennen pitkää applikaatiosta löytyy tienaamista nopeuttavia keinoja maksullisesta osiosta.
Toivon, että ymmärrät tämän olevan 1.0-versio, joka on toimiva, mutta ei millään muotoa täydellinen. Tällä alalla vaan on tärkeintä julkaista asioita ketterästi ja parantaa matkan varrella.

LATAA TIENAA KOTONA APPLIKAATIO TÄSTÄ !