‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Olet ehkä kuullut Bitcoinista ja Etheriumista.. lohkoketjuja on. maailmassa tuhansia ja väistämättä jotkin niistä nostavat arvoaan tulevaisuudessa. Tällä kertaa kutsun sinut verkostoon, jota on kehitetty Standfordin yliopistossa ja jolla on jo yli 10 miljoonaa käyttäjää. Voit vastaanottaa ensimäisen Piin, klikkaamalla linkkiä ja syöttämällä kutsukoodiksi fr0g1.

Lohkoketjut muuttavat vääjäämättä maailmaa; jopa Yle on painanut ensimmäisen NFT:n . Vaikka Bitcoin on tunnetuin lohkoketjuista, päivittäisessä käytössä sitä ei nähdä eikä tuskin tullakaan näkemään, mutta pankit kehittävät omia lohkoketjujaan.

Useimpien lohkoketjujen louhiminen vaatii hieman perehtyneisyyttä ja käytännössä esim. BTC:n louhiminen vaatii myös nykyään rahaa, mutta tämä π on aivan toista maata. Jatkossa kyseistä valuuttaa voi vaihtaa Bitcoiniksi, jota puolestaan on kätevä vaihtaa myös Euroiksi, mikäli ei jaksa uskoa kyseisen valuutan käyttökelpoisuuteen tai arvon lisäämiseen.

Applikaatio ei vie puhelimen tehoa tai kaistaa, joten sen voi huoletta jättää taustalle pyörimään eli et käytännössä menetä mitään, mutta parhaimmillaan applikaation sisältävä valuutta kokee arvonnousun. Liity listalle, niin kuulet jatkossa kuulumiset siitä mitä lohkoketjuissa tapahtuu.

Voit myös ottaa yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muuten lohkoketjutienaamisesta.