‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Testattuja kännykkä-äppejä joilla voi tienata lisätuloa!

 

Olen testannut vuodesta 2015 erilaisia tienaustapoja. Olen hylännyt suurimman osan testaamista applikaatiosta, mutta tässä sellaisia joilla teen itse sivutuloa jatkuvasti.

 

Propspoints

Palvelu oli aikasemmin Arkkeo, mutta ei lähtenyt oikein kunnolla lentoon. Tekivät järkevän päivityksen — yhdistät kortin palveluun ja sen jälkeen sun ei tarvitse näyttää mitään viivakoodeja tai erillistä korttia vaan käyttämäsi maksukortti toimii pisteiden keruun.

Lataa applikaatio täältä https://www.propspoints.com ja muista lisätä kohdassa profiili – lunasta koodi ja syötä sinne YWJSGY

Muista kerran viikossa käydä ”louhimassa” pisteet. Pisteitä voi käyttää monipuolisesti ruokapaikoissa lukuisissa kaupoissa.

Muista yhdistää maksukortti jotta saat pisteitä – ei se ei maksa mitään. Saat siis pisteitä jokaisella kauppakäynnillä riippumatta kaupasta!!

 

Tienaa katsomalla mainoksia

Tällä hetkellä voit liittyä jonotuslistalle palveluun, jossa katsot mainoksia ja annat niistä arvosanan. Tästä sinut palkitaan pisteillä, jotka voit vaihtaa rahaksi tai lahjakorteiksi esim. K-kauppaan.

Liity jonotuslistalle tästä.

 

Pi-valuutta

Olen jo vuosia suositellut tätä ja siihen on syynsä. Olen itse saanut kartutettua tuhansia Pi-kolikoita, joiden arvoksi tullee ensi vuonna jotain 30€:n ja 300€:n välillä. Vielä ei ole liian myöhäistä liittyä mukaan. Tarvitset vain matkapuhelimen. Palvelu ei vie kaistaa eikä tehoja vaan louhii Pi-valuuttaa taustalla. Minulta kannattaa kysyä miten kolikot saa käyttöönsä, mutta huomio – ota salasanasi ja lompakon sanalista talteen. Sitä ei voi mitenkään palauttaa.

Lataa pi-tästä  ja lisää koodi fr0g1 kun kysytään suosittelijaa

 

Alpha network

Alpha coin on toinen mobiilisti louhittava valuutta. Kyseisellä valuutalla ei silmissäni ole samaa uskottavuutta yksinkertaisesti siitä syystä että näitä kolikoita on helpompi saada. Tämäkään ei tehoa vie ja sitähän ei koskaan tiedä jos tästäkin kolikosta jotain tulee. lataa applikaatio ja käytä koodia btctrader  ja saat extra kolikon.

 

Ice coin

Talven kunniaksi on aika kertoa tuoreimmasta mobiilivaluutasta. Iphone käyttäjien ei tarvitse edes ladata mitään applikaatiota. Ice-valuuuttaan uskon vähän enemmän kuin Alphaan. Myös tässä kutsukoodi on fr0g1 (tuo on siis numero nolla eikä Oo-kirjain).

Lataa tästä Hi ⛄ Snowman!

 

Rabble

Kaupassa käymisestä on tullut hauskaa etujen metsästämistä. Kovimman combon saa kun hyödyntää Rabblen edut (välillä 100% alennukset, välillä 30-50%), käyttää korttia joka on yhdistetty Props-palveluun ja viilaa lopuksi vielä Plussa-pisteet.

Rabble-applikaatio ei tarvitse kutsukoodia, vaan sen voi ladata suoraan https://www.rabble.com

 

Crowst

Tämä äppi kuuluu klassikkosuosituksiini, sillä niin monet lahjakortit olen palvelun kautta saanut. Usein miten kylläkin lahjoitan lahjakortit eteenpäin, mutta kätevintä tässä on se että ns. Tuntipalkka on kohdillaan eli suhteessa aikaan, jonka käyttää vastauksiin palkkio on ihan järkevä eli 50c – 3€ per tehtävä.

Käytä tilaisuus hyväksi ja liity klikkaamalla linkkiä: https://www.crowst.com/crowsters/fi/liity-crowsteriksi/?code=MJE71W

 

Honeygain

Honeygainissa osallistutaan kryptolouhintaan. Lisäksi muita lisätienausmahdollisuuksia. Mikäli haluat muuttaa rahat euroiksi, kerron spostilla miten se tapahtuu. Ota palvelu kuitenkin sitä ennen käyttöön ja pidä sitä ainakin puoli vuotta päällä.

Rekisteröidy Honeygainiin

 

Tienaa vastaamalla puheluihin

Jos haluat palkkiota puheluiden (yritykset) vastaamisesta täytä tämä työnhakulomake https://form.jotform.com/233016345261043

 

Mainoksista lisää tuloja 

Tällä sivustolla on usein mainoksia, joita klikkaamalla pääset alustoille, joista saat edellämainittujen lisäksi lisätuloja. Jos haluat oman tienestiä tuottavan sivuston ota yhteyttä info@tienaakotona.info