‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Minulla on hassuja mieltymyksiä; pidän junista, sähköautoista ja esim. harrastan erilaisten tienaa kotona-konseptien testaamista.

Takana on satoja sign up -lomakkeiden täyttöä ja digitaalisen tauhkan läpikäymistä. Affiliate sitä sun tätä juttu on tullut testattua, mutta nyt osui kohdallle kiintoisa paketti joka ei pyydä sinulta luottokortin numeroakaan.

Yoonla on maksuton oppimisalusta, joka kertoo vaihe vaiheelta minkälaista esim. sähköpostimarkkinointi ja liikenteen lisääminen oikeasti on. Sivulta opetetaan vaihe vaiheelta videoiden avulla sales funnelin tekeminen ja kaikki oleelliset seikat, joilla pienet tulot alkaavat virrata tilille.

Pari huomiota. Aineisto on englanniksi. Olen aikeissa tehdä jossain vaihessa suomalaisen vastineen, mutta siinä saattaa vierähtää vielä aikaa. Toisekseen vaikka useimpia välineitä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi aivan minimissään joudut varaamaan 10€/kk palvelimen eli verkko-osoitteen ja sille olevan tilan vuokraamiseksi. Mikäli jostain syystä et rekisteröinnin jälkeenkään pääse konkretiaan kiinni tai et jostain syystä ymmärrä miten systeemillä oikeasti tehdään rahaa, voit ottaa yhteyttä spostilla infoättienaakotonapisteinfo . Voin jopa kohtuullisella korvauksella virittää koko tienaamisputken kuntoon ja sinulle jää vain ylläpito, n. 3h. viikossa.

Siirry maksuttomaan koulutukseen !

Tein myös aiheesta lyhyehkön videon. Ennen kaikkea, kokeile rohkeasti – et voi menettää mitään, mutta voit oppia ne taidot, jota joka tapauksessta tulet tarvitsemaan internet-markkinoinnissa tai tienaa kotonoa-konseptissa.