‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info
MAKSUTON WEBINAARI 9.10. KLO 19:30
Syksyn tullen Tienaa Kotona webinaarit palaavat kentälle. Olet liittynyt tälle listalle saadaksesi konkreettisia neuvoja ja nyt niitä piisaa koko rahan edestä.
Paitsi, että tämä webinaari ei maksa mitään.

Näytän  sinulle Friend mikä on puuttuva pala WordPressissä, jonka avulla nettisivujen tekeminen helpottuu huomattavasti ja siitä tulee suorastaan huisin hauskaa. Perinteisellä WordPressin perusversiolla kun on melko väkinäistä yrittää saada tehtyä mitään kovin kummoisia nettisivuja.

Opetan myös miten rakennat muutamassa minuutissa sivuston, jossa sinulla ei tarvitse olla omaa myytävää vaan voit tienata kaikesta Amazon:ssa olevista tuotteista itsellesi komissioita.

Näytän myös miten saadaan hankittua nopeasti liidejää eli asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan. Tämän jälkeen näytän miten näitä liidejä MONISTETAAN!

En myöskään voi olla näyttämättä sähköpostityökalua, jonka kautta sait tämänkin viestin. Ja jotta toimittaisin mieluummin enemmän kuin liian vähän, näytän myös laskeutumissivujen anatomiaa (joskin siitä aiheesta myöhemmin syvällisempi webinaari) ja sitä miten näihin laskeutumissivuihin voi jokainen helposti saada liikennettä.

Ja aivan lopuksi kerron ratkaisusta, jolla jokainen voi löytää fokuksen ja päästä todella käyntiin nettitienaamisen kanssa.
Kerron totuuden minkälaista nettitienaaminen on suomessa ja minkälaisiin ansioihin sillä voi päästä.
Vielä voit vaikuttaa webinaarin sisältöön; mikäli sinulla on mielessä jokin aihe, jota haluaisit minun käsittelevän, vastaa tähän sähköpostiin ja kerro vapaamuotoisesti tämä toive.

Eli 10.10. klo 19:30 alkaen

  • Miten tehdä nettisivuja helpommin wordpressillä
  • Miten saada hankittua helposti liidejä ja miten niitä monistetaan
  • Miten sähköpostimarkkinointi toimii
  • Miten laskeutumissivuilla tehdään rahaa
  • Miten suosittelemalla kirjoja tai muita tuotteita tehdään rahaa

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ !

Jos haluat yleiselle webinaarilistalle, klikkaa tästä