‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Ei ole sattumaa, että tämä sivusto killuu tienaa kotona -hauissa ykkösenä. Onko sitten kyse hakukoneoptimoinnista?
Mitä se maksaa? Pitääkö mun tehdä jotain? Onko se kuinka vaikeaa? Mikseivät kaikki tee sitä, jos se on niin helppoa?

Kyllä — tämä sattuu olemaan vain yksi elävä esimerkki siitä, että kun laittaa asiat kuntoon, pääsee googlen etusivulle. Mitä suositummasta hakusanasta kyse, sen todennäköisemmin ainakin osa tuloksista on ns. SEO:ttu. Onko se kielettyä? Ei se ainakaan laitonta ole, mutta on mahdollista että rikot googlen sääntöjä ja sivusi tiputetaan ikiajoiksi pois hakutuloksista —> katoat verkosta käytännössä kokonaan. Nämä säännöt ovat veteenpiirrettyä, mutta silti suhteellisen tarkkoja. Nyt on oltava rehellinen ja kerrottava, että tätä tietoutta emme viljele ilmaiseksi, mutta toisaalta tulemalla asiakkaaksi kerromme vaihe vaiheelta, mitä sinun on tehtävä päästäksesi hakutuloksien kärkeen. Miksi? Koska olemme opiskelleet tätä yli 10v ja käyttäneet tuhansia euroja rahaa eri menetelmien ja välineiden testaamiseen.

Mitä se maksaa? Riippuu mitä osaat. Jos joudumme tekemään kaiken puolestasi, tonni kuussa ei riitä. Jos puolestasi olet oma-aloitteinen, kotona tienaamisen aloittamiseen riittää 1/3 tuosta summasta. Alkoiko pelottaa? 300€ kuussa ! Sehän on paljon rahaa, saatat ajatella. Jos et ajattele, olet todennäköisesti yrittäjä, joka osaa laskea ROI:t.

Entäpä jos sanoisin, että sinulla on jo se 300€? Teimme eilen yhden työttömän kanssa laskuharjoituksen ja totesimme, että oikein elämällä ja suunnittelemalla tuo 300€ /kk ON laitettavissa sivuun. Sen jälkeen tulee tietenkin pulma että mihin ja missä se tuottaisi enemmän kuin 0-korkoisilla pankkitileillä…

Haluatko aloittaa pienemmällä? Se onnistuu. Koska teimme naurettavan edullisen kurssin, jotta kellä tahansa olisi mahdollista päästä käsiksi valmennukseen, joka auttaa samaan sinua rahaa helposti netistä. Noh.. jos se 99€ tuntuu isolta rahalta, voin antaa takuun, että et menetä rahojasi. Jos toimit vuoden ajan ohjeiden mukaan, etkä ole onnistunut tienaamaan edes sitä 99€:a ko. sivustolla, maksan sen sinulle takaisin. Ai miksi? No sen takia, että me puolestaan osaamme ns. monetisoida ja myydä näitä tienaa kotona -sivustoja. Ei — emme vie liikeideaasi, sillä meillä on niitä itsellemmäkin liiaksi.

Ja miksi kaikki eivät tätä tee? Todennäköisesti syy liittyy siihen, että tässä hommassa joutuu odottamaan kuukausia ennen ensimmäisiä tuloksia ja hätäisemmät lopettavat leikin kesken — näin ollen me, jotka ymmärrämme että rahaa helposti netissä tarkoitaa sitä, että työ ei vaadi korkeakoulututkintoa tai vuosien opiskelua, mutta että on oltava valmis heittäytymään ja uhraamaan säänöllisesti aikaa nettisivulle.

Jos jonain päivänä kyllästyt, todennäköisesti onnistumme myymään sivuston eteenpäin. Ennen kuin päästään niin pitkälle, kannattaa siirtyä aloitustoimiin.

P.S. Kyllä meillä on tarjolla myös työtehtäviä, jossa korvauksen saa nopeammin, mutta silloinkin provisiopohjaisesti, sillä emmme usko, että oikeita tuloksia voisi syntyä ilman pieniä uhrauksia.

Sinun kohdallasi riittää, että uhraat vähintään aikaa, jos rahaa ei löydy uhrattavaksi. Kun tämän olet sisäistänyt, pääsemme hyvin pian tienaa rahaa netissä.