‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Et ole hetkeen kirjoittelut tänne, koska en ole voinut ottaa sisään uusia asiakkaita. Olen kuitenkin vapauttanut aikaa ja olen jälleen valmis palvelemaan niitäkin, jotka eivät vielä ole lähteneet omaa tienaustunneliaan rakentamaan.

Pyrin oheisessa podcastissa kertomaan, mistä loppuviimein Tienaa Kotona-sivustossa on kyse.
Koska näitä tienaustunneleita on tullut rakennettua, halusin katsoa kuinka nopeasti saisin pystyyn uuden putken Leadpages:lla, jossa on A/B-testaukset, konversioseuranta ja tietenkin sähköpostikeräin virittettynä keräämään kuumia liidejä! Aikaa meni alle puoli tuntia 😀
Olen valmis jakamaan neuvoja jatkossakin ja pyrin keskittämään ajan heihin, jotka voivat investoida 50€/kk koulutukseen, jonka avulla jokaiselle rakennetaan personoitu myyntikanava. Voit kuunnella aiheesta podcastin tai ottaa yhteyttä.
Muuten, jos Tienaa kotona ei riitä tietopankiksi, niin hyviä markkinoinnin oppaita löydät täältä.
Tiedäthän, että sähköpostimarkkinointi ei ole kuollut, mutta tarvitsee työkaluja sillä normaalista sähköpostista massasähköpostien lähettämisellä on siitä tuhoisa vaikutus, että koko verkkotunnus saastuu helposti roskapostittajaksi vaikka kyse olisi vain muutamasta kymmenestä sähköpostiosoitteesta, johon lähetät kerralla.
Tähän on onneksi ratkaisu, joten haluatko kokeilla kuukauden ilmaiseksi sähköpostiautomaattia, jonka avulla spostilistan ylläpitäminen ja automaattivastaaminen on aivan omaa luokkaansa. Rekisteröi siinä tapauksessa Get response!
Nyt näyttää siltä, että en kykene toimittamaan säännöllisesti useita kertoja viikossa mitään mielekästä sisältöä, mutta en ole unohtanut teitä, vaikka tässä on ollutkin vähän “kesälomaa”.
Ai niin.. Se Yoonla mistä puhuin podcastissa on helposti käyttöönotettava tienausalusta. Ei maksa mitään, mutta saatat tarvita apua sen muuttamiseksi todelliseksi tienauskoneeksi. Ja jos Yoonla ei kiinnosta sinua, etsimme juuri sinulle sopivan tienaustunneliratkaisun. Ehkä relevantein kysymys onkin; kuinka kauan vielä sinun kannattaa olla ottamatta viittä ensimäistä askelta:
1. Rekisteröi itsellesi sopiva verkkotunnus (mikäli sinulla ei vielä ole)
2. Rekisteröi itsesi Trelloon (ei maksa mitään)
3. Kuuntele podcast (kestää puoli tuntia)
4. Mieti kolme aihetta elämässä, jotka sinua kiinnostaa niin paljon, että haluat palata joka viikko tämän aiheen äärelle (kirjoita ylös)
P.S. Osallistun jälleen Nordic Business Foorumiin, josta ammennan uusia ideoita ja kontakteja teillekin arvon kotonatienaajat 🙂