‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Sähköposti on kuollut. Paitsi, että lähes me kaikki vielä käytämme sitä ja se on lähes jokaisen puhelimessa. Vanhainaikainen spämääminen ei ole tapa tehdä helppo rahaa netistä, mutta oikein kohdennettu oikealle yleisölle oikeaan aikaan lähetetty viesti luetaan.

Ennen kuin edes harkitset sähköpostin lähettämistä isommalle ryhmälle, tule tietoiseksi siitä, että roskapostirekisteriin pääsee helpommin kuin luuletkaan, mutta poispääseminen lähes mahdotonta. Älä siis lähetä sähkpostia sillä ohjelmalla, jota käytät päivättäiseen asiointiin vaan käytä esim. MailChimppiä.

Tosin ennen kuin olet päässyt niin pitkälle, että voit lähettää markkinointiviestintää, tulee tietenkin koko tienausputkesi olla kunnossa, eikä sivuston estetiikka tai käytettävyys ole merkityksettömiä asioita vaan välttämättömiä, jos haluat kampanjasi tuottavan rahaa. Voit siis tienata kotona tai tien päällä, mutta keskity alkutoimiin, äläkä kiirehdi kaipaamaan tuloksia, joita ei voi saavuttaa hyppimällä vaiheesta toiseen satunnaisessa järjestyksessä.

Meillä on kokemuksia kampanjoista joissa lähes puolet viesteistä luetaan ja melkein kolmasosa lukijoista ostaa tuoteen.
Tutustu podcastiin tästä ja kun olet tehnyt pohjatyöt, voit kysyä lisää neuvoja kuinka tehdä rahaa.