‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Mitä enemmän luot tienaamiselle mahdollisuuksia, sitä suuremmalla todennäköisyydellä sattumat satavat laariin. Kotona tienaamisen sivusto tienaa kotona päätyi kesän aikana suosituimmaksi sarjassaan. Tämä ei ole tullut sattumalta, vaan on tulosta järjestelmällisestä työstä. Kyseiset hakusanat eivät ole edes niitä helpoimpia suosion saavuttamiseksi.

Ehkä olet törmännyt termiin hakukoneoptimointi. Netistä kyllä löytyy oppaita, mutta mistä tiedät onko kyseisessä oppaassa oleva tieto vanhentunutta, kulunutta vai jopa vaarallista. Miten se voi olla vaarallista? No jos esim. päätät ryhtyä käyttämään kikkoja, joista Suuri Hakukone ei pidä, sivuasi ei enää näytetä hakutuloksissa. Tällä ei toki ole merkitystä, mikäli tienaamisesi ei perustu hyviin hakutuloksiin tai maineeseen internetissä, mutta mikäli haluat saada rahaa helposti netistä, sinun tulisi olla kiinnostunut siitä, miten sivustosi nousee (tai laskee) sijoituksia.

Suomessakin on tullut joitakin yrityksiä, jotka tekevät tätä, mutta todennäköisesti Aitoa on ainoa, joka tarjoaa rahat takaisin takuun — eli siis mikäli yritys ei saa sivustoasi googlen hakutulosten ensimmäiselle sivulle, et maksa palvelusta mitään.
Toki voit ostaa oikotien onneen ja ryhtyä kokeilemaan Google Adwordsiä. Usein tällä sivustolla jaetaan ilmaiskuponkeja, joita voi hyödyntää ensimmäisesä kampanjassa. Mikäli kampanja ei jostain syytä vastaa odotuksiasi, kannattaa sinun olla minuun yhteydessä, niin saatamme keksiä yhdessä keinon parantaa tuloksia.

Summa summarum — joko pistesijat syntyvät pitkällisellä työllä, tai sitten nopeutat onnistumista rahalla tai sitten sinulla on jokin niin valovoimainen asia, että siitä tulee some-hitti. Jälkimmäistä on vaikea tuottaa, sillä se syntyy onnekuudella ja oikealla ajoituksella.

Oheisesssa podcastissa kerron pidemmin aiheesta.