‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

..ja miten se liittyy tienaa kotona -teemaan? Annan tässä hieman poikkeavan tulokulman, sillä usein menestysoppaissa keskitytään asioihin ja hypätään melko suoraviivaisesti unelmiin hyvästä perhe-elämästä, työurasta tai terveydestä.

En väitä etteikö nämä asiat voisi olla tavoiteltavan arvoisia, mutta jos niiden myötä hautaa alleen kysymyksen “mitä vaikeuksia haluat elämääsi?”, voi kehittyminen jäädä pintapuoliseksi. Tämä sivusto ei halua antaa harhaista kuvitelmaa siitä että mitään tekemättä voisi tienata muutamilla klikkauksilla rahaa internetistä.

Samaan hengenvetoon on todettava että kyllä, voimme rakentaa systeemejä joilla pääset kohtuullisin ansioihin työskentelemällä kotona. Mutta se ei tapahdu ilmaiseksi.

Onnellisuus vaatii vähän kärsimystä. Toisilla enemmän toisilla enemmän ja me voimme täällä olla apuna ja tukena omien visioiden tarkentumisessa ja neuvoa asioiden tärkeysjärjestystä ja tuoda tehokkuutta työskentelyyn erilaisin apukeinoin.

En myöskään ole tuomassa tarpeetonta kärsimystä, mutta aivan kuten hyvä kunto vaatii hikeä pintaan niin kotonatienaaminen vaatii kehittymistä ja jatkuvaa opiskelua. Aluksi mietimme mitä taitoja sinulla jo on ja miten niitä voisi kehittää, jotta näillä taidoilla voisi tienata. Olet ehkä jättänyt jonkin asian opiskelun kesken, kun siinä on tullut haasteita vastaan. Tai jättänyt nettisivun tekemisen koska et ole edennyt riittävän ripeästi. Maksullisessa valmennuksessa annamme ajattelun apukeinoja siihen, miten tuolle epämukavuusalueelle työnnytään, jotta kehittyminen voisi tapahtua.

On selvää, että ihminen ei mene epämukavuusalueelle, jos ei pysty perustelemaan siitä saatavaa hyötyä. Eikä sitä tietenkään kukaan määräänsä enempää jaksa. Mutta pelkkä haluaminen ei riitä. Pelkät tavoitteet eivät riitä. Paraskaan apu ei auta, jos sitä ei ole valmis soveltamaan. Pohdi siis hetki sitä, minkälaista kärsimystä olet valmis sietämään päästäksesi niin sanotusti seuraavalle tasolle. Kuten usein todetaan “no pain, no gain..”

Kun olet selvittänyt itsellesi mitä vaikeuksia haluat elämääsi, ota yhteyttä ja katsotaan miten voisimme nämä vaikeudet käyttää voitoksi — ja sitten teemme selkeän suunnitelman, miten voisit tienata kotoa käsin.

Tämän kysymyksen inspiroi minulla Mark Manson .

[quads id=1]