‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Faucetit ovat suhteellisen uusi villitys ja siitä ehkä koominen, että kyllä – jokainen tosiaan saa satosheja lähes yhdellä klikkauksella (+captcha). Ai mitkä satoshit? Tulemme käsittelemään satosheja eli Bitcoinin miljoonasosia — ja itse kryptovaluutta ilmiötä myöhemmin laajemmin tällä sivustolla.

Faucetit ovat siis minisivustoja, jonne tullessaan käyttäjä voittaa enemmän tai vähemmän tätä digivaluuttaa, jolla tosin voi ostaa ihan oikeita asioita kuten ruokaa, vaatteita tai vaikka hammaslääkärin palveluita.

Bitcoin faucettien pystyttäminen on suhteellisen helppoa, jos on yhtään työskennellyt palvelin-ympäristössä, mutta sen verran haastavaa, että jos FTP:n käyttö tai config.php :n konffaus ei luonnistu, voimme asentaa sinulle tämän rahaa tuovan sivuston.

Hetkinen.. miten faucetbox voi tuoda rahaa helposti?
Kerron vaihe vaiheelta yksinkertaistettuna miten faucet -sivusto auttaa kotonta tienaamisessa.
(1.) Käyttäjä menee esim. Tienaa kotona faucet -sivustolle
(2.) Käyttäjä (voit kokeilla kopioida tuon Bitcoin-osoitteen kyseisellä sivustolla olevaan lomakkeeseen) kopioi BTC-osoitteen:
188KWdJQUWGGjPm1126mbHgKZeFaPCBy5H ja painaa Claim Reward.
(3.) Käyttäjä käy läpi muita Faucet-sivustoja ja lopulta saa jotain pientä karkkirahaa

..entä jos minä pidän faucet sivustoa, niin mistä minä saan rahaa?

Kyse on siitä, että kun sivulla on riittävästi liikennettä, tulee osa kävijöistä joka tapauksessa klikanneeksi mainoksia aivan kuten tälläkin sivustolla.

Miksi näin?

Itse näe seuraavia syitä:

a) mainos osuu juuri johonkin tarpeeseen, joka ihmisellä sillä hetkellä on
b) ihminen klikkaa mainosta vahingossa
c) ihminen haluaa tukea sivuston ylläpitäjää, klikkaamalla mainosta

Niin tain näin.. hämmentävää on, että se vääjämättä tapahtuu ja kun kävjiämäärät ovat isompia näkyy se myös sivuston pyörittäjän lompakossa.

Jos meni yli hilseen, niin voin selittää tämän sulle henk. koht. pikaisella konsultaatiolla. Saat samalla itsellesi tällaisen ihmeellisen rahantekokoneen. Pienellä vaivalla tällaisesta faucetboxista on irroitettavissa tonni.. Tämä ei tapahdu ensimmäisinä kuukausina, mutta jossain puolen vuoden kohdalla käyrät lähes varmuudella päätyvät siihen, että alkaa uskomaan nettitienaamiseen.