‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Teen harvoin videoita – en ole sillä tavalla tubettaja. Mutta ajattelin, että tällä kertaa on selvempää näyttää miten saat luotua tyhjästä verkkokaupan ilman aloituskuluja ja silti voit aloittaa myynnin heti.

Olen pyörittänyt verkkokauppoja vuodesta 2004, mutta aikaisemmin verkkokaupan pyörittäminen tarkoitti sitä, että piti hankkia varastot ja toivoa, että joku ostaa. Tehdä kaikkensa, säätää mainoksia ja silti vaikka kaikki näytti hyvältä, niin joku toikin halvemman tuotteen tai jollain tapaa kiinnostavan ja käsiin jäi.. no kaikenlaista roinaa. Verkkokaupan kun pitää myös uusiutua ja pysyä hereillä – ei riitä, että on laittanut sen kerran pyörimään; sinulla voi olla klassikkokauppa, joka jauhaa tasaisesti, mutta kaikenlainen kasvu vaatii yleensä innovointia (tai lisää markkinointia).

No nyt näytän kuitenkin miten voit saman tien aloittaa verkkokaupan pelkästään keksimällä sopivan kuvan. Käytän videolla panda-esimerkkiä, mutta voit keksiä minkä tahansa aiheen / kuvan, jotaa sitten painetaan pyyhkeseen, paitaan, mukiin tai vaikka kasvomaskiin.

Mutta yhtään tuotetta ei tehdä, ennen kuin sellainen on myyty. Sen vuoksi, et tuhlaa yhtään rahaa sellaiseen, jota joku ei ole vielä ostanut.

Sen vuoksi voit aloittaa ilman aloituskuluja ja itse kaupan voinet luoda suunilleen siinä ajassa kun katsot videoni.

Olisin voinut tehdä maksullisen kurssin, mutta koska olen kuitenkin luvannut ilmaista sisältöä ja vinkkejä tienaamiseen, niin tässä niitä piisaa.

Ja jos jäät jumiin jonkun kohdan kanssa, sivustohan on juuri sitä varten, että auttaisimme.

Entäpä jos siltikään ei tunnu siltä, että haluaisit itse pyöräyttää tuota kasaan, mutta haluaisit verkkokaupan, jota kautta sinulla olisi mahdollista tienata passiviisesti?

No minäpä kerron – me voimme tehdä sen sinun puolestasi – eikä sinun tarvitse siitäkään maksaa mitään! Kuulostaako liian hyvältä?

Sanotaanko, että näitä on pyöräytetty sen verran runsaasti, ettei tuo ole meille vaiva. Sen sijaan meille saattaa olla vaivaa käydä etsimässä tietoa, listata sitä taulukoihin tai soittaa puheluita ja etsiä oikeaa henkilöä isosta organisaatiosta.

Eli toisin sanoen – jos sinä haluat tehdä pientä mikrotyötä (joka etsitään sinun toiveiden ja kykyjen mukaan), me rakennamme sinulle verkkokaupan valmiiksi. Ja jos teet hieman enemmän mikrotyötä, rakennamme myös sinulle markkinoinnin automaatiot, joiden avulla voit tehdä myyntiä verkkokaupan avulla.

Tällöin voidaan puhua todellisesta avaimet käteen -toimituksesta, pelkästään sillä, että sinä annat hieman aikaa vastineeksi.

Jos siis haluat ILMAISEN VERKKOKAUPAN SINULLE RAKENNETTUNA, suorita seuraavat asiat:

  1. Rekisteröidy Printful-alustalle, jonka avulla voidaan luoda ns. dropshipping-tuotteita.
  2. Rekisteröidy Ecwid-verkkokauppa-alustalle, jonka kautta voit myydä tuotteita.
  3. Mieti mikä voisi olla sinulle sopiva tuoteaihio, kuva, brändi. Ilmaisia kuvia saa vaikka täältä.
  4. Katso video, jossa kerron miten saat tehtyä Printfulin avulla tuotteia Ecwid-verkkokauppaan
  5. Jätä tiedot itsestäsi tänne
  6. Varaa aika tästä
  7. Rekisteröidy tänne ja tänne ja syö todella edullisesti!
  8. Lähetä sähköpostia info@tienaakotona.info sähköpostiin ja kerro mitä toivot verkkokaupaltasi.
  9. Mene tänne ja klikkaa kohtaa johon sinusta sopisi mainos!
  10. Soita 0453124744 tai laita viestiä jos kaipaat apua.