‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Laitoin tavoitteeksi kirjoittaa vähintään kolme kertaa viikossa sisältöä tämän sivuston uutiskirjeisiin. Nyt on kuitenkin niin, että koneella ollessani mieluiten käytän aikani jo sovittujen raporttien sekä selontekojen kirjoittamiseen ja koska muutenkin vietän melko runsaasti aikaa tietokoneella olen niin sanotusti hyvällä syyllä lykännyt jälleen tätä rutiinia, jonka voimaan luotan pitkällä tähtäimellä. Eli siis ryhtyä tekemään säännöllisesti jotain joka ei kaikissa hetkissä ole se mieluisin, mutta loppu viimein menestyminen on muistamista ja miljonäärin erottaa köyhemmistä usein vain tavat ja tottumukset eikä niinkään taustatekijät.

No minäpä taas muistin, että eihän minun tarvitse kirjoittaa kirjoittaakseni!

Olen tarkoituksella jättänyt tähän aineistoon hieman hassua rosoisuutta, joka tulee siitä, että minä todella sanelen tämän tekstin Sirin avulla. On jonkinlainen koulukunta ysymys mikä näistä jokaisen taskusta löytyvistä tekoälyistä on paras tähän tarkoitukseen. Olen testannut sekä Androidia että Applea tässä tehtävässä, mutta valitettavasti en kykene olemaan puolueeton vaan äänestän tässäkin iPhonen puolesta. Jos jollakulla on aiheesta tutkimusaineistoa, joka osoittaa olevani väärässä, lupaan julkaista tämän tiedon tulevissa kirjeissä.

Kyse on siis siitä, että jos sinusta tuntuu ettei sinulla ole aikaa kirjoittaa jotain dokumenttia, jonka tekeminen kuitenkin on välttämätöntä, voit harkita sen sanelemista. vaikka tämä menetelmä ei ole vielä aivan täydellinen, tuo se silti aivan uusia tilanteita tarjolle näiden kirjoitus töiden suorittamiseen, sillä voit Tehdä nämä työt kävellessäsi tai vaikka autoa ajaessasi. Toki jos pokkaa piisaa voi tätä sanelua harrastaa vaikka joukkoliikennevälineissä, mikäli taustameteli ei häiritse puheenkääntäjän toimintaa.

Kirjoitusvirheet voi sitten korjata väsyneen painaakin kun ei enää ole motivaatiota itse tekstiä tuottaa tai vaihtoehtoisesti antaa stilisointi jonkun toisen tehtäväksi. Itse asiassa tämänkin sivuston kautta voit testata itsesi tekstinkorjaajaksi sillä lähipiirissämme on runsaasti kiireisiä ihmisiä, jotka eivät ehdi tai osaa korjata äidinkielen virheitä tekstissä ja näin sellaista puolikielisyyttä päättyy Internet-sivuille ja pahimmassa tapauksessa myös mainoksiin.

Eilen sain konkreettisen esimerkin siitä, että tienaa kotona -sivusto tuottaa myös pyhäpäivänä.

Itse asiassa ne tuottavat usein suorastaan piikin, sillä ihmisillä on tavallista enemmän aikaa harhailla myös sivustoilla joiden kautta päädyit listalle. Mitä siis olin tehnyt ennen pääsiäistä? Olin avannut uuden Bing mainos tilin, sillä huolimatta siitä että itse käytän hakukoneena mielummin Googlea, toimii Microsoftin Bing Ads edullisena liikenteen lähteenä. Ja koska jokaiseen uuteen verkkotunnuksen sisältää vähintään 75€ arvosta mainontaa kannattaa jokaisen hyödyntää tämä mahdollisuus. Etukoponkeja saa mm. Täältä(100$ kuponki toimi myös Suomessa – varmista live chatistä edun rekisteröityminen jos olet epävarma. Muista rekisteröidä tili tuon sivun kautta, jotta saat edun) ja niitä tosiaan pystyy generoimaan vaivattomasti ja jos ottaa huomioon, että verkkotunnus maksaa edullisimmillaan alle euron kuukaudessa ja saadakseen tuon kuponkiedun joutuu käyttämään 15 € BING:iin..pääsimme kuitenkin tilanteeseen, jossa pystyt ostamaan klikkauksia jopa 10:llä sentillä per kappale ja mikäli joka 10. Kävijä rekisteröityy esimerkiksi tähän palveluun ilmaiseksi, niin näin ollen teet karkeasti ottaen eurolla kaksi.

Millä summalla sitten kannattaisi aloittaa? Itse olen aloittanut testit muutamalla eurolla päivässä, jotta liikennettä kiertyy ja voin analysoida mikä mainos toimii parhaiten. Tietenkään ei kannata lähteä huutamaan hakusanoja jotka ovat Eurassa tai enemmän, sillä silloin paraskaan konversiosuhde ei kata liikenteestä aiheutuneita kuluja. Kun lähdet tähän maksuttomaan systeemiin mukaan annan kyllä vinkkejä Miten tuota järjestelmää kannattaa käyttää.

Äläkä nyt vaan luule että näiden kirjoitusten ainoa tarkoitus on saada sut Liittymään tuohon yhteen affiliate alustaan. Ei kyllä mä ihan oikeasti haluan auttaa sua tienaamaan enemmän ja käyttämään aikaa tuottavammin. Siksi viikon toisena vinkkinä mainittakoon tällainen CoinKeeper -applikaatio sillä jos et seuraa menojasi on niitä vaikea pitää kurissa.