‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Minulta aina välillä kysytään (itse asiassa aika usein), miten saisin nostettua näkyvyyttä hakukoneissa. On kolmellaisia keinoja; sellaisia jotka toimivat, sellaisia jotka eivät toimi ja sellaisia, jotka alentavat näkyvyyttä. Kikkoja on netti pullollaan, mutta kovin moni niistä vanhenee siinä vaiheessa kun joku alkaa niitä julkisesti esittelemään. On mustahattutapoja ja valkohattutapoja. Keskittymällä hakukonenäkyvyyteen, saatat unohtaa tärkeimmän — ihmisen. Voit saada jotain tuloksia kotona tienaamisessa eli siis nostettua oman sivun näkymistä joitakin pisteitä.

Se ei tuo kuitenkaan rahaa helposti netistä ja tuollainen näkyy kävijöille — useimmat eivät halua tukea sinua, mikäli sinulla ei ole mitään relevanttia sisältöä tai tarinaa kerrottavana.

Älä siis keskity hakukoneisiin netistä saa rahaa ilmaiseksi ideologialla, vaan tee kiinnostavaa sisältöä. Sivuston ei välttämättä tarvitse olla edes teknisesti taitava, mikäli se on persoonallinen ja kävijä huomaa, että päivität sitä aktiivisesti. Ennen pitkää sinut huomataan, blogiasi jaetaan ja kun oikeat ihmiset alkavat seurata sinua, nousee hakukonesijoituksesikin.

En väitä, etteikö hakukoneoptimointia kannata kokonaan jättää, mutta rahaa tienaa netissä paremmin palvelelmalla ihmisiä, kuin robotteja.