‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info
Nyt ajattelin kertoa miten voi säästää siinä tilanteessa, että joutuu turvautumaan taksiin. Uskon, että et kuulu heihin, jotka ajelet päivittäin taksilla, vaan ainoastaan tarpeessa.
Koska se yllättävä tilanne tosiaan tulee yllättäen ja siinä kohtaa ei ole aikaa miettiä äppien latausta ja maksukortin syöttämistä.  Joo. Yangoa lukuunottamatta kyydit pitää maksaa sähköisesti. Jos haluat käyttää tässä sähköpostissa olevaa linkkiä ja tienata 7€, täytyy sinun rekisteröidä maksukortti kylläkin palveluun.
Etenkin Pk-seudulla Yango on ottanut paikkansa ja olen haastatellut useita kuskeja, jotka ovat niin tyytyväisiä toimintaan, että pari kertoi vaihtaneensa perinteisen taksin pyörittämisestä tähän modernimpaan konseptiin. Saat 7€ matkustusrahaa koodilla mztcilqj
Kun rekisteröidyt tällä linkillä ja vastaat tähän sähköpostiin, kerron miten voit säästää jopa 30% jo entuudestaan edullisista hinnoista!!
Hintakilpailun ehdoton voittaja on Via Van joka paikkaa Espoon surkeaa joukkoliikennetarjontaa tarjoamalla toisinaan joukkoliikennettäkin edullisemman tavan päästä suoraan perille. Laskin, että kyseinen joukkotaksi (joudut siis sietämään mahdollisesti samalle reitille eksyneitä) maksaa 50-70% vähemmän kuin tavallinen taksi.
Ja nyt sulla on mahdollista saada kyyti jos toinenkin koodilla robert5m8r
Maailmanlaajuisesti kattavin verkosto on Überillä ja tässä myös 5€ krediittejä kyseiseen palveluun, joka riittääkin hyvin lyhyeen kyytiin.
Ja kun lumi ei paljoa ole sähköpotkulautailua haitannut tässä vielä ilmaisia kyytejä niilläkin.
5€ ilmaista ajoaikaa melko laadukkaalle palveluntarjoaja Tierlle
Niin ikään 5€ ilmaista ajoaikaa ruotsalaiselle hieman kattavammalle palveluntarjoaja Voille.