‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Googlen asema digimarkkinoinnin markkinoillla on vääjäämätön. Jos kuitenkin haluat vaikuttaa enemmän minkälaisia mainoksia sivullasi näytetään tai haluat tehdä sisältöä, joka tuo paremmin klikkauksia mainoksille on syytä tutustua muihinkin vaihtoehtoihin.

Siinä missä Google Adwordsin kautta maksetut klikkaukset nousevat nykyään helposti yli euroon, sivuston ylläpitäjille maksettavat korvaukset ovat tästä 30-50%. Diili on hyvä siinä tapauksessa, että onnistut saamaan runsaasti liikennettä, kuten tämä tienaa kotona -sivusto.

Mikäli kuitenkin haluat vaihtoehtoja sinulle on tarjolla myös suomalaisten profiilin sovitettu ratkaisu Tradetracker. Toisaalta jos haluat monipuolisempaa palveluntarjoajaa, jonka suurin osa mainoksista tosin on englanniksi, kannattaa kokeilla Max Bountya.

Kannatta tutustua kampanjoihin rauhassa sillä sen on sekä kohdattava sisällön kanssa, että sen palkkion on hyvä olla sinua tyydyttävä. Toisissa kampanjoissa voit saada jopa kymmeniä euroja yhdestä liidistä eli toisin sanoen kun yritys saa sivustosi kautta asiakkaan, hyödyt siitä tuntuvasti.

Myös mainosten sijoitteluun kannattaa kiinnittää huomiota; ei liian häiritsevästi eikä toisaalta liian huomaamattomasti. Voit ottaa yhteyttä tämän lomakkeen kautta ja kysyä lisäneuvoja. Laitetaan netti tuottamaan rahaa sinullekin. Pienen alkuvalmistelun jälkeen ja säännöllisen ylläpidon myötä, huomaat että sinäkin voit tienata helposti rahaa netissä.