‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

“Tule miljonääriksi, auttamalla miljoonaa ihmistä”. Tämä ei ole keksimäni lause. Olen tosin kuullut sen niin monesta lähteestä, että en enää muista kuka on tämän lauseen alkuperäinen lausuja. Auttaminen on ihmiselle luontainen tapa ja tutkimusten mukaan ihminen saa enemmän mielihyvää antamisesta kuin saamisesta. Epäileville tästä on olemassa ihan tiukkaa faktaakin.

Usein auttaminen on spontaania ja vastikeetonta, mutta voi ajan myötä johtaa osaamistason nostoon siinä määrin, että tuolla taidolla pääsee myös ns. tekemään laskutusta. Laskuttamisenhan voi jättää muiden huoleksi ja nauttia tuloista suoraan tilille (eli täällä ei promotoida pakkoyrittäjyyttä).

Useimmat menestyneet yritykset ovat ratkaisseet jonkin ongelman ja idean ei tarvitse olla massiivinen tai edes uusi, mikäli se tehdään oikein ja ajan vaatimukset huomoiden. Tuotteita, nettisivuja tai yrityksiä ei enää rakenneta ylhäältä alaspäin vaan ihmisten tarpeita kuunnellen. Ja ne yritykset joilla on anturit tarkkoina, osaavat palvella asiakkaita parhaiten ja voittavat loppuviimein pelin.

Oheinen podcast kestää n. 20 minuuttia ja kertoo auttamisbisnesmallista, jolla ei ole mitään tekemistä toisen hädällä rahastamisesta tai hyväntekeväisyysrikastumisella. Spontaanisti syntynyt ääniteos on Suomen suosituimman tienaa kotona-sivuston maksutonta palvelua eli sitä auttamista, missä tässäkin kirjoituksessa puhutaan. Emme tuputa mitään, emmekä pakota ostamaan. Sen sijaan kerromme keinosta millä sinäkin voit luoda sivuston, jonka avulla voit saada taloudellista tukea ilman, että avunantajan täytyy edes avata kukkaroaan.

Tässä kohtaa voisi puhua klassisesta win-win ratkaisusta. Lopuksi haluan muistuttaa, että sivustomme kautta voit saada jopa henkilökohtaista neuvontaa tienaamisen alkumetreillä.. ja kun pääset tarpeeksi pitkälle toivomme, että jonain päivänä on sinun aika auttaa muita tienaamaan.