‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Onko tietoni kaapattu?

Tämä kysymys saattaa tulla mieleen, kun lukee uutisia. Omia epäilyksiä voi hälventää tarkistamalla oman sähköpostiosoitteen avulla voit käydä tarkistamassa täällä, onko omia tietoja päätynyt ulkopuolisille laajoissa tietomurroissa. Maksuttomassa palvelussa voi myös tilata itselleen automaattisen hälytyksen, jos näin käy tulevaisuudessa.

Perusvirsi on toki toistaa sitä, että älä käytä samaa salasanaa kahteenkaan saati useampaan paikkaan. Jos salasanojen hallitseminen on hankalaa tai niiden luominen ja muistaminen eräs palvelu auttaa siinä ja se on Last Pass.

Jos sinulla on hidas ja ilmainen virustorjunta tai ei lainkaan, nyt on aika laittaa asia kuntoon edullisesti. Saat minulta Bitdefender-lisenssin alk. Hintaan 4,95€/vuosi. Kun ostat minulta vähintään viideksi vuodeksi (hurjat 24,75€), niin kerron sinulle, miten voit tehdä rahaa myymällä virustorjuntalisenssejä.

Haluatko tietää miten voit säästää 370€ ?!

TILAA MARKKINOIDEN PARAS TOTAALITURVA TIETOKONEELLE JA PUHELIMELLE BITDEFENDER ALKAEN 4.90€ / VUOSI !!!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info ät tienaa kotona piste info ja kerro haluatko kolmeksi vuodeksi hintaan 19,80€ vai viideksi vuodeksi hintaan 24,75€.
Kerron sitten miten voit saada lisenssin käyttöösi. Säästät siis 74€ X 5 = 370€ !!!

HUOM! BITDEFENDERIN TOTAL SECURITYN NORMAALIHINTA 79€ VUOSI !!!!