‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

Jaoimme yleisimmät tavat tehdä kotona helposti rahaa netistä. Meillä on satojan e-kirjojen arkisto, josta löydämme useimmille soveltuvan keinovalikoiman mikäli näistä ei löydy mieleistä. Lisää tienaamistapoja löytyy täältä !

1. Haluan tehdä kotona töitä

Ok. Et ole kiinnostunut ylläpitämään nettisivuja tai perustamaan yritystä. Haluat tehdä valmiiksi pureskeltuja helppoja työtehtäviä tuntihinnalla tai urakkapalkalla. Kunnioitamme arvovalintaa ja tarjoamme töitä, joita voi tehdä kotoakäsin; asiakaspalveluviesteihin tai puheluihin vastaamista, tietojen etsimistä tai muuta yksinkertaista mihin ei tarvita pitkällistä koulutusta. Meillä on asiakkaina yrityksiä, jotka tarvitsevat satunnaisesti tilapäistä työvoimaa ja sen vuoksi sinun on hyvä jättää tiedot tätä kautta. Katso myös päävalikosta Töitä tarjolla!

2. Olen kiinnostunut tekemään tuloa omalla nettisivulla

Noniin, tämähän on Suomen johtavimman tienaa kotona -sivuston päätarkoitus! On miellyttävämpää työskennellä teemojen parissa, joista on kiinnostunut tai jotka tuntee jo entuudestaan hyvin. Siksi lähdemme kehittämään nettisivun identiteettiä sitä kautta, mikä vetää puoleensa, sillä silloin jaksat työskennellä sen kanssa pidempään. Aloitamme verkkotunnuksen rekisteröinnillä, avaamme sinulle työkalut sen pyörittämiseen ja laadimme suunnitelman ko. sivuston kaupallistamiseksi. Lopuksi hankimme kävijöitä, jotka ostavat sinulta.
Tämänkään jälkeen ei pidä jäädä tyystin lepäämään laakereilla, mutta tässä vaiheessa näet jo tuloksia omalla pankkitililläsi.

Yksi yleinen ansaintamalli on affiliaattimarkkinointi, eli kumppanuusmarkkinointi. Tässä systeemissä on se hyvä puoli, että saat varmuudella 100 liidiä joka päivä. Voit myös samoille liideille mainostaa itse Lead Generaattoria. Katso video ja kokeile kuukausi — saat rahat takaisin, jos et ole saanut 3000 liidiä sen aikana!

Alkuvaihe kestää kuukaudesta kahteen, minkä jälkeen sinun pitäisi jo nähdä positiivista tulokehitystä. Mikäli pitkällisenkään työskentelyn jälkeen, et onnistu kääntämään kävijöitä rahaksi tai saa tarpeeksi liikennettä, voit aina myydä sivusi meille.

Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi – liity palveluun ilmaiseksi!

Aloita kuuntelemalla podcast Aitoa OY:n sivulta. Sen jälkeen ota yhteyttä kertoaksesi minkälaisen aiheen ympärillä nettisivu olisi tarkoitus rakentaa.

Voit toki yrittää rakentaa sivustoa omin päin. Silloinkin tarvitset hyvän ja edullisen hosting-paikan (ylläpidon nettisivulle). Kyseinen yritys tarjoaa ympärivuorokautisen tuen ja taatusti luotetettavat palvelimet. Jotta voisit löytää sopivia hakusanoja, tee see sitä varten kehitettyllä työkalulla

3. Voisin pyörittää valmiiksi rakennettua nettisivua

Ilmeisesti kokonaisen nettisivun perustaminen tuntuu aivan mahdottomalta ajatukselta. Kokeile valmista menetelmää ilmaiseksi, jota etenemällä ei tarvitse kun suorittaa annettuja tehtäviä eteenpäin. Ota yhteyttä, jos et ymmärtänyt, miten toimia.

Huom! Jos ostat meiltä valmiin nettisivun, annamme rahat takaisin takuun, että et menetä rahojasi vaan saat ne takaisin, mikäli toimit ohjeidemme mukaan. Olemme siis poistaneet riskin ja luoneet kaiken valmiiksi. Nyt saattaa herätä epäilys, että miksi emme sitten itse pyöritä niitä. Vastaus: Meillä on vähintäänkin riittävän monta nettisivua ja projektia pyöritettäväksi, että ehtisimme kaikkiin hyvinkään ideioihin panostaa aikaa.

4. Aloita osakesäästäminen – siirrä 10% tuloistasi sivuun ja nauti korkoa korolle ilmiöstä

 

5. Olen kiinnostunut mikroyrittäjyydestä

Hieno ja rohkea valinta. Ainahan sinun ei tarvitse perustaa yritystä vaan voit käyttää ns. lasktusupalveluita kuten Eazy tai Ukko.fi . Lähetät  verokorttisi ja saat korvauksen palveluistasi pankkitilillesi ja nämä yritykset puolestaan laskuttavat puolestaan yritystä, jolle myit palvelun. Usein yritykset mieluummin ostavat palveluita kuin palkkaavat ihmisiä.

Tienaa kotonan tehtävänä on kerätä valmiita menetelmiä. Tämä sivusto päivittyy aktiivisesti ja tämä on puolestaan arkisto, josta voit löytää kiintoisaa luettavaa.