‭045 312 4744‬ info@tienaakotona.info

1. Rekisteröidy Google Adsense palveluun
2. Luo kotisivupohja
3. Sijoita mainos kotisivullesi
4. Kirjoita ja tuota sisältöä sivustollesi
5. Mainosta ja jaa sivustoasi somessa, lentolehtisin, julistein, spostin allekirjoituksessa ja missä ikinä keksitkään.

Oheinen video näyttää vaihe vaiheelta, mitä asioita on tehtävä, jotta voisi tienata helposti rahaa netistä. Ei siis tekemättä mitään, mutta säännölliselllä panostuksella sisältöön on mahdollista päästä Googlen etusivulle muutamassa kuukausessa. Tämä pistesija on sitten mahdollista kääntää maineeksi ja maine rahaksi.

Kuulostaako liian yksinkertaiselta? Ei nettisivujen tekeminen ja tuottaminen monimutkaista olekaan, mutta jos et omaa pitkäjänteisyyttä, etkä halua kehittyä sillä saralla, saavutuksia nettitienaamisessa on vaike nähdä.

Mitä teen sen jälkeen kun olen rekisteröitynyt Adsenseen ja luonut nettisivun?
Sitten on ehkä aika siirtyä kotona tienaamisessa seuraavalle tasolle. Tienata rahaa verkossa on luonollisesti eri asia kun tehdä elantonsa verkossa…mutta matkahan on vasta alussa. Tervetuloa mukaan.

Oheinen video näyttää konkreettisesti ja yksinkertaisesti mitä teknisesti ottaen tarvitaan tienaussivuston tekemiseen. Kyseinen opas ei vielä ota kantaa itse sisältöön. Riippuen omista kyvyistä ja haluista, kannattaa se toki tuottaa itse, mutta nykyään voit saada graafikon tai tekstintuottajan käyttöön aivan pikkurahalla.